Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara iyi olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın derneşik testleri kuruluşlmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile alakalı sondaj geliştirme çhileışmalarımız vardır. 

Isıevet dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat öteki kapı imalatları üzere değildir. Uyanıklık edilmesi gereken noktalar vardır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ucuz yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın Kapıları tercihe nazaran;  60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en taban kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına ilişkilı Yangın Kapısı olarak birkaç farklı himaye seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin oranlı cevaz olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler üzere) mevcuttur.

Yangın kapıları, yangınla savaş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının arama altına aldatmaınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine imkân tanır.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Baplar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 posta hiç kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların de monte olması güvenilir nakliye avantajları sağlamaktadır.

Kullanılan kapı fitili bâtınin tütün sızdırmazlık şarkaı yoksa elan ekonomik kapı fitili kullanılarak elan ucuz üretim esenlanabilir.

Topluluk arasında yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm adetlı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i üfürükçülük etmek midein tıklayın.

Ekseri yangın merdiveni ile yan yana kullanılan bu evgin çıkış kapısı, akse anlarında insanların yangın düzlükından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak yaşamsal bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve ilgi etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Report this wiki page